Wat zijn de bekendste aquariummerken?

Op zoek naar een mooi aquarium met toebehoren? Of goede voeding? Aquarium.nl zet de belangrijkste merken in de aquariumwereld voor je op een rijtje:

HS Aqua
HS Aqua is een aquariummerk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het merk produceert verschillende soorten aquaria, van kleine nano-aquaria tot grote reef-aquaria. HS Aqua staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, hoge kwaliteit materialen en uitstekende service. Het merk produceert ook een breed scala aan aquariumbenodigdheden, van filters en verlichting tot voeding en watertestkits.

Bekende producten van HS Aqua zijn o.a.: HS Aqua Bacto,  HS Aqua Ectocell enHS Aqua Fungicell.

Juwel
Juwel is een Duits aquariummerk dat in 1977 werd opgericht. Het bedrijf produceert hoogwaardige aquaria en accessoires voor zowel beginners als ervaren aquaria-hobbyisten.

Juwel aquaria zijn er in verschillende maten en vormen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt aquarium te vinden is. De aquaria zijn gemaakt van hoogwaardig glas en zijn daardoor sterk en duurzaam. De aquaria worden geleverd met een complete set aan accessoires, waaronder een filter, verwarming, verlichting en een bodembedekking. Juwel biedt ook een uitgebreid assortiment aan voedsel en supplementen voor aquariumvissen.

Juwel is misschien wel het meest bekende aquariummerk. Je kunt het dan ook vinden in bijna elke aquariumwinkel. 
Ook kun je Juwel vinden in ons artikel over de beste aquaria voor beginners.

Tetra
Tetra is een van de grootste en meest bekende producenten van aquariumproducten ter wereld. Het bedrijf produceert onder andere voedsel, filtermedia, verlichting en toebehoren voor aquaria. Tetra is opgericht in 1951 in Duitsland en heeft sindsdien een sterke internationale aanwezigheid opgebouwd. 

Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel beginner als gevorderde aquariumhouders. Tetra staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten en de uitgebreide kennis die het bedrijf heeft opgebouwd over aquaria en aquariumvissen. Tetra heeft een team van experts in dienst die voortdurend onderzoek doen naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van aquariumhouding. Dit komt de kwaliteit van de producten ten goede. 

Tetra produceert voedsel voor alle soorten aquariumvissen. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan voeders voor zowel tropische als koudwatervissen. Tetra’s voeding bevatten alle voedingsstoffen die aquariumvissen nodig hebben om gezond te blijven. De voeding wordt regelmatig getest door onafhankelijke laboratoria om te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. 

Tetra’s filters zijn ontworpen om het water in een aquarium optimaal te filteren. Tetra’s filtermedia worden gemaakt van hoogwaardige materialen en bevatten actieve koolstof die voor een betere waterkwaliteit zorgt. 

Tetra’s toebehoren bevatten onder andere een thermostaat, een pH-meter, een doppenset en een watertestset.

Aquatlantis

Aquatlantis is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van aquaria en toebehoren. Het bedrijf maakt zowel standaard als aangepaste aquaria. 

Aquatlantis heeft een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder aquaria, filters, verlichting, pompen, voeders en waterbehandeling. Aquatlantis staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en de uitstekende service. Dus als je iets van het merk op het oog hebt, hoef je over de kwaliteit niet te twijfelen.

Dupla

Dupla is een Duitse fabrikant van aquariumproducten, voornamelijk bekend van hun innovatieve filtertechnologieën en bodembedekkende plantenvoeding.

Het bedrijf is opgericht in 1964 door Dr. Heinz-Werner Schmidt en produceert sindsdien een breed scala aan aquariumproducten, van filters en verwarming tot voeding en bodembedekking. Dupla heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en is daardoor een van de meest toonaangevende bedrijven in de aquariumbranche.

eHeim

eHeim is een Duitse fabrikant van aquaria en toebehoren. Het bedrijf is opgericht in 1949 en produceert sindsdien hoogwaardige producten voor aquaria. eHeim heeft een uitgebreid assortiment aan aquaria, filters, verlichting, pompen en andere toebehoren. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en de uitgebreide service.

Sicce
Sicce is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van producten voor aquaria. Het bedrijf maakt onder andere filters, pompen, verlichting en voeders. Sicce staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, waardoor er voor elk budget en elk soort aquarium een geschikt product te vinden is.

Mag Float
Mag Float is een internationaal erkend merk voor aquariumreinigingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 2004 en is gevestigd in Hong Kong. Mag Float produceert een breed scala aan aquariumreinigingsproducten, waaronder een magneetreiniger, een filterreiniger, een vissenvoerautomaat en een watertestkit. Mag Float heeft een uitgebreide website met veel informatie over hun producten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie