aqua40

Wat is een zogenaamd Aqua40 aquarium?

Een Aqua40 aquarium is een klein aquarium dat perfect is voor beginners. Het is eenvoudig te onderhouden en biedt een prachtige omgeving voor kleine vissen. Aqua40 aquariums zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, dus er is altijd een model dat perfect bij uw smaak en behoeften past. 

Als je van plan bent om een aqua40 aquarium te kopen, kijk dan vooral naar de aquaria met een gebogen glas. Dit zorgt voor een panoramisch en ruimer effect.

Ondanks dat deze aquaria niet zo duur zijn, zijn Aqua40 aquariums zijn gemaakt van hoogwaardig glas en zijn ontworpen om lang mee te gaan. 

Overigens staat 40 in dit geval niet voor 40 liter. Een veel voorkomend misverstand. De meeste aqua40 aquariums zitten al vol met ongeveer 20 liter. Vissen die geschikt zijn in een kleiner aquarium zijn guppy’s, platy’s, kardinaaltetra’s, neontetra’s, harlekijntetra’s, danios en corydoras. Voor een aquarium van deze grootte is het belangrijk om te kiezen voor vissen die niet te groot worden, want anders zullen ze simpelweg niet genoeg ruimte hebben en zullen ze ongelukkig zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie