Wanneer mogen vissen in een nieuw aquarium?

Bij het opstarten van het aquarium is het in het aquarium zetten van de vissen een absoluut hoogtepunt. Al uw inspanningen van de afgelopen periode worden hiermee bekroond. Het uitzoeken van het aquarium, het installeren van het aquarium en het inrichten van het aquarium. Maar wat is het beste moment om de vissen in het aquarium te zetten?

Geduld is een schone zaak. Zodra uw aquarium draait is het eerst belangrijk om alle waterwaarden te monitoren. Uw zult zien dat er in de eerste dagen en weken veel schommelingen te zien zijn. De meeste aquarianen houden een periode aan van twee weken. Na één week indraaien worden de planten geplaatst en week later de vissen.

De beste manier om er achter te komen of uw aquarium er klaar voor is om vissen te huisvesten is om regelmatig te testen. Door dagelijks te testen kunt u zien of de waterwaarden stabiel zijn. 

Direct de vissen in het aquarium
Een heel fijn middeltje dat Aquarium.nl hiervoor wilt adviseren is BactoTurbo Aquarium Starter. Als u dit toevoegt aan uw aquarium kunnen de vissen direct het water in. BactoTurbo Aquarium Starter bevat een bacteriecultuur die het het aquariumwater direct zuivert.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie