aquariumWelkom op Aquarium.nl, dé website voor de liefhebber van het aquarium!

Met ons vaste team (Jelle, Martine, Anne, Stefan en Peter) van aquariumliefhebbers, weten wij als geen ander hoe leuk het is om een aquarium te hebben. Maar ook welke uitdagingen daar bij komen kijken. En hoewel er al veel informatie op het internet te vinden is, is niet alle informatie gericht op starters van een aquarium. Aquarium.nl richt zich specifiek op beginners en is daarmee een al voor vele een handige hulp geweest. Ook kun je ons altijd om advies vragen.

Naast ons uitgebreide blog en website (met honderden pagina’s aan informatie. Hebben wij ook een eigen webshop met aquariumbenodigheden. Hier kun je tientallen producten vinden waarmee je een succesvol aquarium kan opstarten. Uiteraard kun je hier enkel producten vinden waarmee wij zelf goede ervaringen hebben.

Wij wensen jullie veel plezier met je (nieuwe) aquarium. Wil je ons iets vragen, stuur ons dan een mailtje. Uiteraard staan wij ook altijd open voor leuke suggesties voor ons blog of voor verzoeken van nieuwe producten om op te nemen in onze shop.