aquarium

Sinds 2011 is Aquarium.nl het startpunt voor de beginnende aquarium liefhebber. Sinds 2022 zijn wij actief met onze nieuwe website.

Met ons vast redactionele team (Jelle, Martine, Anne, Stefan en Peter) zorgen wij continu voor nieuwe informatie om jouw zo goed mogelijk te helpen bij het het opstarten van jouw nieuwe aquarium, zodat het zich kan ontwikkelen tot een nieuwe hobby voor het leven.

Onze missie
Hoewel er al veel informatie op het internet te vinden is, is niet alle informatie gericht op starters van een aquarium. Aquarium.nl richt zich specifiek op beginners en is daarmee een al voor velen een handige hulp geweest.

Daarnaast proberen we niet alleen te informeren. Maar ook door te enthousiasmeren. Dit doen we door niet enkel alleen informatieve te schrijven, maar ook met leuke achtergrondartikelen en wetenswaardigheden.

Ook is Aquarium.nl een platform waar bijvoorbeeld aquariumwinkels kunnen adverteren. Zo kunnen zij zich promoten bij nieuwe aquariumliefhebbers en beschikt Aquarium.nl over de middelen om de website uit te breiden en te zorgen dat de website veilig te bezoeken is.

Inmiddels hebben wij al honderduizenden bezoekers geholpen met onze informatie.

Veel plezier
Wij wensen alle bezoekers veel plezier op Aquarium.nl. Voor suggesties en opmerkingen kun je uiteraard altijd met ons contact opnemen. Spreekt de missie van Aquarium.nl jouw aan? Dan kun je natuurlijk altijd een handje meehelpen als je dat leuk vindt. Deel leuke ideeën of sluit je aan als gastschrijver.