Over ons

aquariumAquarium.nl
Welkom op Aquarium.nl, dé website voor de liefhebber van het aquarium!

Blog
Op ons blog kun je allerlei informatie vinden over het aquarium. Met name gericht op het starten van een aquarium, het houden en onderhouden van het aquarium en informatie over vissen. Zo zijn er bijvoorbeeld artikelen te vinden over alle soorten techniek die bij het aquarium komt kijken (bijvoorbeeld pompen, filters, verlichting) en kun je een uitgebreide database vinden met omschrijvingen honderden vissen.

Met ons team van aquariumliefhebbers weten wij als geen ander hoe leuk het is om een aquarium te hebben, maar dat je zonder goede informatie en producten ook ontmoedigd kunt raken. Met Aquarium.nl willen wij iedereen op de goede weg helpen om zo het houden van een aquarium te ontwikkelen tot een hobby waar je dagelijks plezier van hebt.

De artikelen worden geschreven door ons vaste team (Jelle, Martine, Anne, Stefan en Peter). Maar ook door onze gastbloggers die bijvoorbeeld schrijven over hun eigen aquarium. Meeschrijven? Leuk, lees hier meer over gastbloggen en gastartikelen.

Webshop
Ook beschikt Aquarium.nl over een eigen webshop. Hier kun je de meest essentiële items vinden voor het aquarium. Mis je nog iets wat eigenlijk niet voor de (startende) aquariaan mag ontbreken? Laat het ons weten en we zullen het product zo snel mogelijk opnemen. Alle inkomsten uit de shop worden weer geïnvesteerd in ons blog, om zo veel mogelijk aquariumliefhebbers te kunnen helpen.