Op Aquarium.nl kunt u op ons blog een groot aantal artikelen vinden. Deze worden geschreven door de redactie van Aquarium.nl én door (eenmalige) gastauteurs. En uiteraard vinden wij het leuk om zoveel mogelijk aquariumliefhebbers de ruimte te geven om hun passie met andere aquarianen te delen.

Hoe kun je gastschrijver worden

Heel makkelijk! Stuur ons een mailtje (contact@aquarium.nl) en laat ons weten of u eenmalig voor Aquarium.nl wilt schrijven of misschien zelfs een reeds van artikelen in gedachte heeft. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën! Bijvoorbeeld of u over uw eigen aquarium wilt schrijven of dat u bepaalde onderwerpen onder de aandacht wilt brengen.  Uiteraard worden de artikelen onder vermelding van uw naam geplaatst.

Naar wie is Aquarium.nl op zoek?
Houd je van aquariums? En houd je van schrijven? Dan ben je van harte welkom!

Waar moeten (gast)artikelen aan voldoen?
Om de kwaliteit van Aquarium.nl te waarborgen gelden de volgende voorwaarden:
Aquarium.nl is op zoek naar artikelen met minimaal 300 woorden. Als u foto’s mee kunt sturen dan heel graag, al kunnen wij zelf ook afbeeldingen uit onze eigen beeldbank halen. Teksten moeten origineel zijn en mogen niet van andere website gekopieerd zijn. Ingestuurde afbeeldingen zijn rechtenvrij.

De artikelen dienen grammaticaal en qua spelling kloppend te zijn. Wij zijn geen taalpuristen, maar het ontbreekt ons wel aan tijd om zelf artikelen te herschrijven.

Artikelen over producten of bedrijven zijn niet welkom. Wilt u adverteren op Aquarium.nl kunt u een mailje sturen. Links naar externe websites kunnen dan ook niet opgenomen worden in de artikelen.

Aquarium.nl wordt eigenaar van de ingestuurde artikelen en afbeeldingen. Ook ligt de eindredactie bij Aquarium.nl. Zo kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om lange ingestuurde artikelen te splitsen in losse blogberichten. 

Wat kan Aquarium.nl bieden?

Uw artikel komt te staan op het grootste aquariumplatform van Nederland en Vlaanderen. Uiteraard krijgt u ook de credits voor de artikelen en komt u naam onder het artikel te staan.