Gagata cenia – Clowns meerval

Gagata cenia
WerelddeelAzië
Regio/Vindplaats/LandPakistan, India, Bangladesh, Birma, Nepal
Synoniem/oude naamPimelodus cenia
Nederlandse naamClowns meerval
Lengte man12 centimeter
Lengte vrouw12 centimeter
Voedsel natuurAlles eter
Voedsel aquariumAlles eter
GeslachtsonderscheidingOnbekend
VerdedigingSchoolvorming
Broed gedragEierleggend
GedragVreedzaam
Aanvulling
De clowns meerval is een vreedzame grondbewoner die graag in gezelschap is van soortgenoten
Exemplaren die alleen gehouden worden zullen een verborgen leven gaan leiden
Gezien zijn afmetingen beter niet bij grote vissen houden.
De Gagata cenia heeft een zandbodem nodig om voedsel in te zoeken.
Schuilpaatsen worden gewaardeerd, aangezien de clowns meerval het meest actief in de avond, is
voeren in die tijd aan te bevelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.