Online aquariumwinkels 

Ben je van plan om een (nieuw) aquarium te kopen en weet je niet precies waar je terecht kunt? Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de meest interessante aquariumwinkels en warenhuizen met een uitgebreid aquariumaanbod. Ook kun je bij deze shops terecht voor specifieke onderdelen, zoals filters en pompen. Om het iets makkelijker te maken hebben wij de verwijzingen verzameld naar de juiste merkpagina’s of productcategorieën. 

Warenhuizen

1. Bol.com – aquariumafdeling

Het bekende warenhuis heeft een uitgebreid aanbod van nieuwe aquariums. Je kunt er aquaria vinden van o.a. de merken Juwel, Superfish en Ciano.

Tevens kun je bij Bol.com ook losse aquariumonderdelen:

Aquariumverlichting | Aquariummeters en testers | Aquariumpompen | Aquariumverwarming | Voederautomaten | Aquariummeubels | Aquariumdecoratie

En

Voeding voor de vissen | Gezondheidsproducten / medicijnen | Schoonmaakproducten aquarium | Planten en plantenvoeding

Groot voordeel van Bol.com is dat als je een Select-lid bent, de bezorging gratis is. Ook heel fijn is bij Bol.com dat het retouren goed geregeld is, mocht je afzien van je aankopen. Uiteraard bezorgd Bol.com ook in Vlaanderen.

Aquariumspeciaalzaken en dierenwinkels met uitgebreid aquarium assortiment

2. Pets Place
Deze online aquariumwinkel kennen we ook uit de winkelstraat, maar online bestellen is natuurlijk wel zo makkelijk.
Je kunt bij Pets Place o.a. terecht voor een mooi assortiment van aquariums. Daarnaast kun je ook, vanwege de ruime keuze, goed slagen voor aquariumdecoratie, bodembedekking en aquariumverlichting.

 

3. Aquariumonderdelen.nl 
De naam zegt het al. Bij deze aquariumwinkel kan je goed terecht als je op zoek bent naar onderdelen van een aquarium. Via de handige navigatie kun je snel ieder onderdeel vinden waarop je naar zoekt bent.

 

4. HuisdierPlezier
Bij huisdierplezier kun je weliswaar geen aquariums vinden, wel hebben ze een mooi assortiment op het gebied van voeding, verzorging, techniek en andere benodigdheden. Zeker even de moeite om te kijken als je op zoek bent naar iets uit die categorieën.

 

5. HuisdierExpress.nl
Dierenwinkel met mooie assortiment voor de (aanstaande) eigenaren van een BiOrb aquarium. Denk aan decoraties, bodem, verlichting en pompen.