kinderen aquarium

Beste aquarium voor kinderen

Kinderen zijn dol op aquaria. Daarom prijkt op menig verjaardagslijstje, sinterklaaslijstje of kerstlijstje een aquarium. Waar moet je dan als ouder / cadeaugever op letten? Wat zijn de goede aquaria en welke vissen kan je zoal houden?
Op deze pagina kun je alle alle favoriete aquaria vinden voor kinderen.

Alle aquaria zijn overigens koudwateraquariums. Dit betekent dat in het aquarium water zit op kamertemperatuur. De vissen en dieren die in dit aquarium leven zijn sterker, hebben relatief weinig eisen en zijn dan ook extra geschikt om te houden door kinderen. Lees hier meer over het nano koudwateraquarium voor kinderen.

Onze favoriete aquaria voor kinderen:

 

SuperFish Aquarium - Quadro 40 pro
SuperFish Aquarium – Quadro 40 pro

Een fraai aquarium van 28 liter. Compleet voorzien van filter om het aquarium schoon te houden. Ook wordt verlichting bijgeleverd zodat de aquariumplanten goed kunnen groeien.
Het is een koudwater aquarium, dat eventueel ook via een optioneel verwarmingselement (Superfish 50 watt Eco Heater) gebruikt kan worden als tropisch aquarium.

Je kunt verschillende vissen, garnaaltjes en slakken in het aquarium houden. Voor goudvissen is dit aquarium minder interessant vanwege de grootte.

 

Superfish Aquarium Qubiq

Prima nano aquarium voor kinderen. Dit aquarium heeft een inhoud van 30 liter en is daarmee meer dan geschikt om te staan in een kinderkamer. Het (koudwater) aquarium is geschikt voor kleine visjes, slakken en garnaaltjes (niet geschikt voor iets grotere vissen). Het aquarium is bovendien makkelijk te onderhouden! Aquarium wordt compleet aangeleverd (zelf natuurlijk wel de bodem, de vissen en plantjes regelen)

 

Dennerle Nanocube Complete

Heerlijk mooi (design)aquarium. Zeer geschikt voor kinderen vanwege het makkelijke te onderhouden aquarium. Wordt daarnaast compleet aangeleverd (incl. bodem, dat zeker niet bij elk aquarium het geval is). Het aquarium kent een mooi design waardoor deze niet alleen mooi staat in een kinderkamer, maar ook in de eigen woonkamer.Het aquarium heeft veel positieve reacties van gebruikers die het aquarium al hebben aangeschaft.