Aquarium blog: Tips, nieuws en weetjes

lego aquarium
artis aquarium
spelfouten aquarium

Welkom op Aquarium.nl
Bent je een beginnende aquariumhouder en op zoek naar informatie over het inrichten van jou aquarium? Bijvoorbeeld over het opstarten van een aquarium of tips om algen te bestrijden? Dan bent je op Aquarium.nl op het goed adres. Op Aquarium.nl kunt je namelijk alle informatie vinden over het houden van een aquarium. 

Informatie over het aquarium
Op ons blog kun je veel artikelen terugvinden over aquaria. Weet je bijvoorbeeld hoe oud vissen kunnen worden? En hoe groot een aquarium moet zijn? Je leest dit en veel meer op Aquarium.nl. Ook proberen wij op ons blog zo veel mogelijk vragen van onze bezoekers te beantwoorden. Kortom heb je vragen, stuur een mailtje en wij zullen deze zo goed mogelijk beantwoorden en de informatie delen met andere aquarianen.

Ook kun je zelf meehelpen om zo met Aquarium.nl zoveel mogelijk aquarianen verder te helpen. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gastbloggers die over hun hobby willen schrijven. Wilt je je aanmelden als gastschrijver? Leuk! Hier kun je al iets meer lezen over het schrijven van gastartikelen.

Ook kunt je op Aquarium.nl een uitgebreide gids vinden met informatie over verschillende aquariumvissen. Hiervoor kunnen we nog wel wat foto’s gebruiken, dus heeft je een exemplaar rondzwemmen in ujouw aquarium? Stuur ons dan een (rechtenvrije) foto toe van jouw vis(sen) en wij zullen de foto op onze website zetten ter informatie aan andere aquariumliefhebbers. Je kunt jouw foto’s insturen (in combinatie met namen) via de contactpagina.